TENIR L'OPORTUNITAT DE SER JO L'ÚNIC EN DECIDIR COM I QUAN VULL FINALITZAR

LA MEVA VIDA, SI AQUESTA NO TÉ LA QUALITAT QUE DESITJO.

Actualitat

 • Llei de l'eutanàsia: "Aquesta legislatura, sí"

  Noticies en xarxa. La presidenta de l' Associació Dret a Morir Dignament a Catalunya, Isabel Alonso, espera que el Congrés aprovi aviat la proposició de llei del Parlament per despenalitzar l'eutanàsia.                        

  25-06-2019

 • La legalització de l'eutanàsia, una necessitat inajornable

  El dimecres, 19 de juny al Parlament, tenia lloc la taula rodona "La legalització de l'eutanàsia: una necessitat inajornable" organitzada per Dret a Morir Dignament Catalunya, moderada per Isabel Alonso, presidenta de DMD-CAT i amb la presència de l' Ángel Hernández, qui a l'abril ajudava a la seva dona, María José Carrasco, a morir. Us deixem els links on podeu veure l'acte i la conferència de premsa.

  21-06-2019

 • PER UNA LLEI D'EUTANÀSIA JA

  El dia 18 de juny, a les 19.00h, al Centre Cívic Matas i Ramis (C/. Feliu i Codina, 20 de Barcelona), farem la xerrada "Per una llei d'eutanàsia ja" on intervindran l' Ángel Hernández (company la Maria José Carrasco), el Danel Lorente (fill de la Maribel Tellaetxe), l'Alberto Valenzuela (Associació Treballem per Cuba) i la Isabel Alonso (presidenta de DMD-CAT). Us hi esperem!!

  13-06-2019

 • TENIM DRET A MORIR DIGNAMENT?

  El dia 31 de maig, a les 10.00h, us convidem a la xerrada "Tenim dret a morir dignament?", que farà la Cristina Vallés, coordinadora de DMD-CAT Girona, a la Seu de la Creu Roja, al C/. Barceloneta, 2 de Llagostera (Girona).

  27-05-2019

 • EL DRET A MORIR DIGNAMENT. PARLEM DE LA MORT DIGNA

  Us esperem el 22 de maig, de 10.00h a 13.00h, per la parlar del dret a morir dignament, a la Sala d'Actes de CCOO, al C/. Via Laietana, 16, de Barcelona, a càrrec de Isabel Alonso, presidenta de DMD-CAT.  

  16-05-2019

 • PAGODA NEGRA. COMO SUPERE UN CÁNCER

  Us convidem a la presentación del llibre "Pagoda Negra. Como superé un cáncer", de Blanca Angulo, el dia 23 de maig, a les 19:00h, a la Biblioteca Francesca Bonnemaison, al C/. Sant Pere més Baix, 7, de Barcelona. La introducció anirà a càrrec de la Isabel Alonso, presidenta de DMD-CAT.

  14-05-2019

 • RELLEGIR A SALVADOR PÀNIKER. SOBRE L'EUTANÀSIA I LA MORT. IN MEMORIAM

  El dimecres, 22 de maig, a les 18:30h, us convidem a la Tertulia "Rellegir a Salvador Pàniker. Sobre l'eutanàsia i la mort. In memoriam", a càrrec de la Isabel Alonso, presidenta de DMD-CAT i la Gine Albaladejo, coordinadora de DMD-Grup Sitges, a la Biblioteca Santiago Rusiñol, Sala Polivalent Lolita Mirabent (Plaça de l'Ajuntament, 13, de Sitges). Us hi esperem!!

  14-05-2019

 • LA DIGNITAT

  Ahir, 8 de maig, DMD-CAT va tenir l'honor d'assistir a la presentació del curtmetratge "La Dignitat" dirigit per David Gonzàlez. Aquest ha estat un projecte molt desitjat en el qual hem pogut col·laborar des del primer moment, ja que tracta el tema central de la nostra associació, la mort digna.Un camí llarg, treballat amb molta dedicació i cura pel David Gonzàlez i un equip de producció d'alçada. Una posada en escena meravellosa que no va deixar indiferent ningú amb Lluïsa Castell, Quim Àvila i l'aparició com a colofó de Carlota Olcina. Rere uns minuts d'ovació i silenci absolut de reflexió, el David obria un col·loqui convidant als espectadors a participar. Un ambient discernit i amb caliu omplia 400 butaques de complicitat i satisfacció. Des de DMD-CAT ús desitgem, molts èxits i un llarg recorregut. GRACIES. Fotografies de Francis Bodí per a Dret a Morir Dignament. Catalunya

  02-05-2019

 • EL MAL MORIR

  Divendres, 3 de maig, a les 19h, us convidem a veure l'obra "El mal morir" al Casal de Can Portabella (C/. Virgili, 18), amb posterior col·loqui de DMD-CAT. Entrada lliure!Us hi esprem!

  02-05-2019