TENIR L'OPORTUNITAT DE SER JO L'ÚNIC EN DECIDIR COM I QUAN VULL FINALITZAR

LA MEVA VIDA, SI AQUESTA NO TÉ LA QUALITAT QUE DESITJO.

Actualitat

 • COMUNICAT DE DMD-Cat: Covid-19 i Dret a Morir Dignament

  Degut al moment extraordinari que ens posa a prova com a societat, volem manifestar-nos com Associació sobre el Dret a Morir Dignament a Catalunya. Volem agrair i donar suport a les treballadores i els treballadors dels serveis essencials per ajudar-nos a superar aquesta crisi sanitària de dimensions desconegudes. Volem agrair molt especialment a tot el personal sanitari els esforços extraordinaris per mantenir el nivell més alt de qualitat, en l’atenció a les persones afectades... per continuar llegint el comunicat en el següent link  

  24-03-2020

 • COMUNICAT DE DMD-CAT

  Seguint les recomanacions de les administracions públiques, i solidàriament amb els intents d'endarreriment del pic de contagis per coronavirus, us comuniquem que el punt d'informació de Barcelona i els punts d'informació locals romandran tancats temporalment. Si necessiteu contactar-nos, si us plau truqueu al número de mòbil  629 021 343.   Totes les activitats programades pel mes de març s'han ajornat.     

  16-03-2020

 • El club de la saviesa

  Programa de televisió sobre l'eutanàsia, participen Carmen Barahona, Joan Alquezar i Isabel Alonso de DMD-Cat. Lloc: Canal Terrassa - Ràdio Municipal de Terrassa - Cinema de Catalunya. Plaça de la Farinera 5, Terrassa. Dia 19 de març de 16,15 a 18,15h. Si voleu asistir de públic podeu escriure a aquest mail      

  10-03-2020

 • Club de lectura: les escritores i la mort

  Club de lectura conduït per Isabel Alonso, Joana Ràfols i Nani Hidalgo de DMD-Cat. Es comentarà el llibre "Res no s'oposa a la nit" de Delphine de Vigan. Lloc : Llibreria Pròleg, carrer Sant Pere més Alt, 46, Barcelona. Dia 18 de març a les 19 h. Entrada lliure

  10-03-2020

 • Com tractar el tema de la mort amb els infants a partir de recursos literaris

  Conferencia - col·loqui a càrrec de Cristina Vallés de DMD-Cat. Lloc: llbreria 22, al carrer de les Hortes 22, Girona. Dia 9 de març a les 19 h. Entrada lliure.

  09-03-2020

 • Morir dignament. Legislació actual i perspectives

  Conferencia - col·loqui a càrrec d'Isabel Alonso, presidenta de DMD-Cat. Lloc: Plataforma cultural Dones, AAVV Sant Ramon. C/ Tort 17, Cerdanyola del Vallés. Dia 6 de març a les 18 h. Entrada lliure.

  06-03-2020

 • Reflexions al voltant de la mort digna a partir de curts de ficció i testimonis

  Projecció de curtmetratges de ficció i intervenció de testimonis. A càrrec de Nani Hidalgo de DMD-CAT. Lloc : Casal Gent Gran, carretera de Terrassa, 35, Matadepera. Dia 5 de març a les 18,30. Entrada lliure.

  05-03-2020

 • Eutanasia una ley inaplazable. Alzheimer y demencias, una realidad insoslayable

  El dijous, 20 de febrer a les 17.00h, vàrem realitzar l'acte "Eutanasia una ley inaplazable. Alzheimer y demencias, una realidad insoslayable", al Congrés dels Diputats de Madrid. Us deixem el video de l'acte en aquest link. També podeu veure el manifest i el dossiers de premsa en aquests links. Manifest -Dossier de Premsa 1- Dossier de Premsa 2.

  03-03-2020

 • Art vegetal i mort digna

  Exposició de Daniel Teyssié. Organitzat per DMD- Cat. Lloc: atelier de la Blanca Nicolàs, Passeig Vilanova, 43, Sitges, a les 19 h. Entrada lliure.

  28-02-2020

 • Entrevista a Isabel Alonso, presidenta de DMD-CAT

  07/05/2018.- Canl9 Osona. Entrevista a la Isabel Alonso, presidenta de DMD-CAT. L'any passat el Parlament de Catalunya va aprobar la proposta de despenalització de l'eutanàsia. El debat havia de pasar al Congrés español però encara no s'ha fet. Isabel Alonso és la presidenta de l'Associació Dret a Morir Dignament de Catalunya que té com objectiu un canvi de llei que permeti el suicidi assistit.    

  08-05-2018