TENIR L'OPORTUNITAT DE SER JO L'ÚNIC EN DECIDIR COM I QUAN VULL FINALITZAR

LA MEVA VIDA, SI AQUESTA NO TÉ LA QUALITAT QUE DESITJO.

Actualitat

 • TENIM DRET A MORIR DIGNAMENT?

  El dia 31 de maig, a les 10.00h, us convidem a la xerrada "Tenim dret a morir dignament?", que farà la Cristina Vallés, coordinadora de DMD-CAT Girona, a la Seu de la Creu Roja, al C/. Barceloneta, 2 de Llagostera (Girona).

  27-05-2019

 • EL DRET A MORIR DIGNAMENT. PARLEM DE LA MORT DIGNA

  Us esperem el 22 de maig, de 10.00h a 13.00h, per la parlar del dret a morir dignament, a la Sala d'Actes de CCOO, al C/. Via Laietana, 16, de Barcelona, a càrrec de Isabel Alonso, presidenta de DMD-CAT.  

  16-05-2019

 • PAGODA NEGRA. COMO SUPERE UN CÁNCER

  Us convidem a la presentación del llibre "Pagoda Negra. Como superé un cáncer", de Blanca Angulo, el dia 23 de maig, a les 19:00h, a la Biblioteca Francesca Bonnemaison, al C/. Sant Pere més Baix, 7, de Barcelona. La introducció anirà a càrrec de la Isabel Alonso, presidenta de DMD-CAT.

  14-05-2019

 • RELLEGIR A SALVADOR PÀNIKER. SOBRE L'EUTANÀSIA I LA MORT. IN MEMORIAM

  El dimecres, 22 de maig, a les 18:30h, us convidem a la Tertulia "Rellegir a Salvador Pàniker. Sobre l'eutanàsia i la mort. In memoriam", a càrrec de la Isabel Alonso, presidenta de DMD-CAT i la Gine Albaladejo, coordinadora de DMD-Grup Sitges, a la Biblioteca Santiago Rusiñol, Sala Polivalent Lolita Mirabent (Plaça de l'Ajuntament, 13, de Sitges). Us hi esperem!!

  14-05-2019

 • LA DIGNITAT

  Ahir, 8 de maig, DMD-CAT va tenir l'honor d'assistir a la presentació del curtmetratge "La Dignitat" dirigit per David Gonzàlez. Aquest ha estat un projecte molt desitjat en el qual hem pogut col·laborar des del primer moment, ja que tracta el tema central de la nostra associació, la mort digna.Un camí llarg, treballat amb molta dedicació i cura pel David Gonzàlez i un equip de producció d'alçada. Una posada en escena meravellosa que no va deixar indiferent ningú amb Lluïsa Castell, Quim Àvila i l'aparició com a colofó de Carlota Olcina. Rere uns minuts d'ovació i silenci absolut de reflexió, el David obria un col·loqui convidant als espectadors a participar. Un ambient discernit i amb caliu omplia 400 butaques de complicitat i satisfacció. Des de DMD-CAT ús desitgem, molts èxits i un llarg recorregut. GRACIES. Fotografies de Francis Bodí per a Dret a Morir Dignament. Catalunya

  02-05-2019

 • EL MAL MORIR

  Divendres, 3 de maig, a les 19h, us convidem a veure l'obra "El mal morir" al Casal de Can Portabella (C/. Virgili, 18), amb posterior col·loqui de DMD-CAT. Entrada lliure!Us hi esprem!

  02-05-2019