TENIR L'OPORTUNITAT DE SER JO L'ÚNIC EN DECIDIR COM I QUAN VULL FINALITZAR

LA MEVA VIDA, SI AQUESTA NO TÉ LA QUALITAT QUE DESITJO.

Actualitat

 • PUNT D'INFORMACIÓ A VALLS

  El dia 4 de novembre i tots els primers dilluns de cada mes de 17 a 19 h.DMD obrirà un espai d'atenció a la ciutadania a: Vallsgenera. Carretera del Pla 37 A Valls  

  08-11-2019

 • Parlem per decidir fins al final: el Document de Voluntats Anticipades (DVA)

  El proper 13 de novembre, a las 18,00 h tindrà lloc una xerrada a càrrec de l’Isabel Alonso, Presidenta de l’Asociació DMD Cat. Us esperem a Aula Ronda, carrer Sant Pere més Alt, 59 bis, Barcelona.  

  07-11-2019

 • Curtmetratge: "La dama y la muerte"

  El proper dimecres 13 de novembre, a les 19,00 h, es projectarà el curtmetratge d'animació "La dama i la mort" a les instal·lacions de Centre Civic de al Barri Vell de Girona.A continuació tindrà lloc la presentació de l'Associació Dret a Morir Dignament DMD-Cat) i una sessió informativa sobre el DVA (Document de Voluntats Anticipades).Esperem la vostra assistència i participació en el debat final amb torn obert de paraula.

  07-11-2019

 • Sessió informativa: El DVA (Document de Voluntats Anticipades)

  El próximo día 12 de noviembre, a las 19,30 h, en el salón social de La Barretina Vermella, en Malgrat de Mar, tendrá lugar una sesión informativa sobre el DVA (Documento de Voluntades Anticipadas) a cargo de Isabel Alonso Dávila, Presidenta de la Asociación DMD Cat. Esperamos vuestra asistencia.  

  07-11-2019

 • Xerrada: "El dret a morir dignament. Un dret humà"

  El proper dia 8 de novembre, a les 18,30 h, a les instal·lacions de la Biblioteca Ventura Gassol de Calafell, es realitzarà una xerrada per part de l'Associació Dret a Morir Dignament (DMD-CAT) sobre el tema: "El dret a morir dignament. Un dret humà ". Us esperem.

  07-11-2019

 • Taula Rodona a la Universitat de Barcelona

  El passat 31 d’octubre va tenir lloc la taula rodona sobre Els drets al final de la vida en el moment actual. Una visió multidisciplinària, a l’Aula Magna de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona, oberta als alumnes de la Universitat de l’Experiència i organitzada per DMD-CAT. Hi van participar Albert Royes Qui, doctor en Filosofia, Joan Ridao Martin,  doctor en Ciència Política i de l'Administració, Marc Antoni Broggi i Trias, cirurgià, Glòria Cantarell Barella, metgessa de cures pal·liatives i Isabel Alonso Dávila, catedràtica d'història d'Institut.  Podeu seguir les intervencions en aquest enllaç    

  05-11-2019

 • Reflexions al voltant de la mort digna

  El dilluns, 4 de noviembre, a les 18.30h, us convidem a reflexionar sobre la mort digna al Centre Cívic Can Castelló de Barcelona  

  31-10-2019

 • Reflexions al voltant de la Mort Digna

  El dia 30 d'octubre a les 18h, farem la xerrada Reflexions al voltant de la Mort Digna, a càrrec de la Nani Hidalgo, vicepresidenta de DMD-CAT,  al Centre Cívic Sarrià (C/. Eduardo Conde, 22-42) de Barcelona

  28-10-2019

 • PRESENTACIÓ LLIBRE

  El proper dia 30 d'Octubre a les 19.30h es presentarà el llibre Morir de Cory Taylor. La presentació tindrà lloc a la Llibreria Pròleg de Barcelona i comptarà amb la participació de la Sra. Carme Serret (Professora de la UAB) i la Sra. Isabel Alonso (Presidenta de DMD Catalunya). Esteu tots convidats!

  24-10-2019

 • REUNIÓ DMD AMB MINISTRA DE SANITAT

  Dimarts, 8 d’octubre, va tenir lloc una reunió de DMD-Catalunya amb la Ministra de Salut, María Luisa Carcedo. Van assistir també, entre d’altres, Carmen Andrés i Lídia Guinart, candidates Congreso pel PSC; Assumpta Escarp i Eva Granados, diputades pel PSC al Parlament, i Marga Marí-Klose, regidora de l'Ajuntament de BCN. Per part de DMD hi van participar Isabel Alonso, Glòria Cantarell, Teresa Muñoz i Xavier Gol. Si voleu llegir mes cliqueu l’enllaç

  10-10-2019

 • CINEFÒRUM "SEMPRE ALICE"

  El proper dia 23 d'octubre, a les 19,00 h, es projectarà el film "Siempre Alice" al Centre Cívic Torre de la Sagrera, carrer Berenguer de Palou, 64. Us esperem.  

  10-10-2019

 • "Els avenços tecnològics han de servir per allargar vides dignes, no agonies"

  Isabel Alonso: "Els avenços tecnològics han de servir per allargar vides dignes, no agonies" Per a Isabel Alonso, presidenta de l’associació Dret a Morir Dignament Catalunya (DMD Catalunya), parlar de la mort sempre ha estat un tabú que, com a entitat, es planteja trencar. No en va, la tasca de DMD Catalunya es remunta a fa més de 30 anys, el 1984, quan es va fundar amb el propòsit clar de la legalització de l’eutanàsia, o mort assistida. L’entitat visita poblacions d’arreu de Catalunya per difondre el Document de Voluntats Anticipades (DVA). En parlem d'aquest tema per a Xarxanet, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Palafolls.

  03-10-2019

 • Document de Voluntats Anticipades (DVA)

  El Centre de Formació d'Adults l'Olivera de Sant Quirze del Vallés acollirà la xerrada "El document de voluntats anticipades, un regal per tothom" el proper dia 10 d'Octubre a les 19h.

  26-09-2019