Tenir l'oportunitat de ser jo l'únic en decidir com i quan vull finalitzar la meva vida, si aquesta no té la qualitat que jo desitjo.

Actualitat

 • Cinefòrum amb col·loqui sobre Decidir la nostra vida

  L’associació Dret a Morir Dignament a Sant Cugat (DMD Cat) té com a projecte organitzar actes que convidin a reflexionar sobre el procés de final de vida. Per aquest motiu s’ha programat el dimarts, 26 de febrer, a les 19:00h, amb l’Oh!ficina Jove del centre cultural Casal Torreblanca una sessió de cinefòrum amb la pel·lícula, Hin und Weg , una road movie alemanya de l’any 2014, dirigida per Christian Zübert. Es projectarà en V.O. en subtítols en castellà.  

  22-02-2019

 • Presentació de la declaració per les ciutats europees pel dret a morir dignament

  Divendres 22 de febrer a les 12:00 h. a l'Oficina de la Unió Europea, tindrà lloc la presentació de la declaració per les ciutats europees pel dret a morir dignament.  

  14-02-2019

 • Inauguració "La mort digna i il·lustrada"

  Dijous 15 de febrer a les 18 h a l'Ajuntament de Lleida, tindrà lloc l'acte de Inauguració "La mort digna i il·lustrada". Donarà la benvinguda  l'Alcalde de Lleida Sr. Félix Larrosa i la presentació correrà a càrrec de la nostra presidenta Isabel Alonso. Us hi esperem!  

  14-02-2019

 • II Jornada de Serveis Funeraris Municipals

  Participació de DMD en la II Jornada de Serveis Funeraris Municipals que organitza l'Ajuntament de Barcelona. Regidoria de Presidència, Aigua i Energia. Intervenció de la nostra presidenta Isabel Alonso el dia 14/02/2019, a les 12:30h en la Taula Rodona 3: "El cas de Barcelona, la visió dels ciutadans i ciutadanes"

  07-02-2019

 • Conveni de col·laboració amb el Col·legi d'Infermers i Infermeres de Lleida

  Ahir, 15 de gener, el Col·legi d'Infermeria de Lleida i DMD-CAT, van signar un conveni de col·laboració. A la foto, la presidenta del Col·legi d' Infermeria, Montserrat Gea, la presidenta de DMD-CAT, Isabel Alonso i la coordinadora de DMD-Lleida, Concepció Canut.

  16-01-2019