Tenir l'oportunitat de ser jo l'únic en decidir com i quan vull finalitzar la meva vida, si aquesta no té la qualitat que jo desitjo.

Actualitat

 • "Converses", al Centre Cívic Torre LLobeta

  El divendres, 16 de novembre a les 19:00h, us convidem a l'activitat "Converses", al Centre Cívic Torre LLobeta, on també podreu veure l'exposició "La mort, digna i il·lustrada".

  14-11-2018

 • Right to die in Europe. What can be done at European level and in municipalities?

  El dia 07 de novembre estarem al Parlament Europeu!Us convidem a la Jornada: Right to die in Europe. What can be done at European level and in municipalities?European Parliament I 7th November I 12.30H - 15H I JAN 4Q1 Hosted by MEP Josep-Maria Terricabras (Greens/EFA)  

  31-10-2018

 • Isabel Alonso, presidenta de DMD-CAT, a Els Matins de TV3

  Isabel Alonso, presidenta de DMD-CAT participa en el Debat: la primera llei de regulació de l'eutanàsia, a Els Matins de TV3. La llei de la regulació de l'eutanàsia podría fer els primers passos al Congrés. Com funcionaria? En quins casos es podrá aplicar? Obrim el debat amb dos afectats, Jacint Vila, frare franciscà a qui li van diagnosticar Esclerosi Lateral Amiotròfica fa deu anys i Victor Gorina, vidu d'una malalta d'alzheimer, i Isabel Alonso, presidenta de Dret a Morir Dignament i també Josep Terés, president de la Comissió Deontologica del Col·legi de Metges de Barcelona.  

  24-10-2018

 • La Judith Alcalá de DMD-CAT al programa IGUAL QUE JO

  Intervenció de la Judith Alcalá de l'associació DMD-CAT (Grup Lleida) al programa IGUAL QUE JO

  22-10-2018

 • Xerrada "Decidir la pròpia mort: Xirinacs, Sampedro..."

  El dia 26 de setembre vam fer la xerrada "Decidir la pròpia mort: Xirinacs, Sampedro...", a càrrec de la Isabel Alonso (presidenta de DMD-CAT) i el Joan Parés (voluntari de DMD-CAT), al Club Muntanyenc de Sant Cugat del Vallés, amb un gran èxit de participació i assistència. Si no vau poder assistir i voleu veure la xerrada ho podeu fer mitjançant aquest enllaç. https://youtu.be/m6Nm3hRxxhw  

  01-10-2018