TENIR L'OPORTUNITAT DE SER JO L'ÚNIC EN DECIDIR COM I QUAN VULL FINALITZAR

LA MEVA VIDA, SI AQUESTA NO TÉ LA QUALITAT QUE DESITJO.

Actualitat

 • Xerrada informativa

  Dimarts 26 de Setembre a les 18h a l'Hotel d'Entitats de Girona tindrà lloc la xerrada "El Document de Voluntats Anticipades: la teva veu, la teva decisió" a càrrec de Cristina Vallès.

  12-09-2019

 • Cinefòrum a Mataró

  El dia 26 de Setembre a les 19h tindrà lloc la projecció i cinefòrum de la pel.lícula "Tour de Force" (2014) a Les Esmandies Casal de Barri de Mataró i a càrrec de l'associació Dret a Morir Dignament.

  12-09-2019

 • Xerrada - Taller DVA a Mataró

  El proper dia 19 de Setembre del 2019 a les 19h tindrà lloc la Xerrada-Taller "Document de Voluntats Anticipades (DVA) - Testament Vital" al Casal de Barri Les Esmandies de Mataró. La presentació será realitzada per la Sra. Isabel Alonso, presidenta de DMD Catalunya.

  12-09-2019

 • CONFERÈNCIA: L'ART I LA MORT

  El pròxim dia 17 de setembre, a les 19,00 h en el Museu Europeu d'Art Modern de Barcelona, se celebrarà una conferència sobre l'art i la mort, a càrrec de l'artista pintor Antonio Hervás Amezcua. Així mateix, es realitzarà la presentació de l'Associació del Dret a Morir Dignament (DMD-*CAT), a càrrec de la seva Presidenta, Isabel Alonso.Entrada lliure.

  05-09-2019

 • LA MORT: UNA QÜESTIÓ DE VIDA

  El pròxim dia 14 de setembre, a les 20,00 h, al saló social de La Barretina, a Malgrat de Mar, es representarà l'obra "La mort: una qüestió de vida". A continuació es celebrarà una xerrada-col·loqui a càrrec d'Isabel Alonso, Presidenta de l'Associació DMD Cat.

  05-09-2019

 • Curs de formació: Fem pedagogia de la mort

  Ja us podeu inscriure al segon curs "Fem pedagogía de la mort" organitzat pel Departament d'Educació, els Serveis Territorials de Girona i l'Associació DMD que és farà al CRP del Gironès (C/. Sol, 15, Girona). El curs tindrà tres sessions de 17.30h a 20.10h els dijous: 24/10, 07/11 i 14/11. En aquest curs impartit per la  Cristina Vallès, mestra jubilada i coordinadora de DMD-GI, podrem reflexionar sobre el concepte de la mort i com treballar-lo des de l'escola, buscar estratègies i recursos per treballar el tema amb l'alumnat, aprofitant els recursos de la literatura infantil i l'art, a partir de les propostes i unitats didàctiques de les maletes pedagògiques, reflexionar sobre la mort com a part de la vida, utilitzant una metodologia activa i variada, conversar sobre què en sap l'alumnat, de la mort, quin contacte hi té, analitzar la banalització de la mort al món audiovisual i de consum adreçat a infància i adolescencia, treballar el com introduir la reflexió sobre la mort a l'aula, diferenciant la pedagogia del dol, de la pedagogia de la mort i reflexionarem sobre la mort com a part de la vida i sobre qüestions com: què entenem per mort digna i el Dret a Morir Dignament?, quina situació legal hi ha al nostre país i en els països on l'eutanàsia està legalitzada?... Les inscripcions es poden fer del 12/09 al 27/09 al següent link: http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/info-general/cercador-activitats/  

  04-09-2019

 • "La mort digna i il·lustrada" a la sala d'exposicions de l'Ateneu de Celrà

  La sala d'exposicions de l'Ateneu de Celrà acollirà la reproducció de l'exposició "La mort, digna i il·lustrada" del 19 de setembre al 6 d'octubre. La inauguració será el dia 19 a les 19.00h, on podreu assistir a la xerrada "Celrà aposta per la mort digna", a càrrec de la Cristina Vallés, coordinadora de DMD-Girona.

  03-09-2019

 • INAUGURACIÓ "LA MORT DIGNA I IL·LUSTRADA"

  El dia 5 setembre a les 19:00h, us convidem a la inauguració de l'exposició "La mort, digna i il·lustrada" a les Esmanides Casal de Barri, a la Ronda O'Donnell, 94, de Mataró. Us hi esperem!

  29-08-2019