TENIR L'OPORTUNITAT DE SER JO L'ÚNIC EN DECIDIR COM I QUAN VULL FINALITZAR

LA MEVA VIDA, SI AQUESTA NO TÉ LA QUALITAT QUE DESITJO.

Actualitat

 • Etapa fi de la vida, drets de la ciutadania. El DVD

  El 16 de desembre a les 17 hores, al Casal de la Dona de Lleida, plaça Fanalets de Sant Jaume s/n, tindrà lloc la conferencia "Etapa fi de la vida, drets de la ciutadania. El document de voluntats anticipades", a càrrec de Concepció Canuda coordinadora del grup DMD-Cat, Lleida.

  04-12-2019

 • Mostra solidària del barri del Farro

  DMD-Cat participarà en la mostra solidària del barri del Farro que es farà el 14 de desembre al llarg de tot el dia a Vila Urània, via Augusta 102, Barcelona. A càrrec d'Albert Rey, voluntari de DMD-Cat.

  04-12-2019

 • Recursos literaris per parlar de la mort als nens

  El 9 de desembre a les 12.30 h. tindrà lloc a la Comunitat d'aprenentatge l'Amistat, al carrer poeta Apel·les Mestre, 2 de Figueres, la presentación de recursos literaris per poder parlar de la mort als nens. L'acte s'adreça a la comunitat educativa. A càrrec de Cristina Vallés, coordinadora de DMD-Cat de Girona.

  04-12-2019

 • El dret a morir dignament. Parlem de la mort digna

  Jornada organitzada per DMD-Cat i CCOO-Sanitat amb l'objectiu de conèixer els drets humans relacionats amb el final de la vida. Hi participen la Glòria Cantarell Barella i Isabel Alonso Dávila, vocal i presidenta respectivament de DMD-cat. La jornada es desenvoluparà a la sala d'actes de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. L'horari será de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores. L'entrada és gratuïta. 

  04-12-2019

 • Teatre: "Celebraré mi muerte"

  El 8 de desembre a les 19 hores a l'auditori  Sant Ildefons de Cornellà, plaça de Carles Navales s/n, podrem veure l'obra de teatre "Celebraré mi muerte" amb marcos Hourmann. La compra d'entrades es pot fer en aquest link

  04-12-2019

 • Les escriptores i la mort

  Aquest mes de desembre iniciem el Club de lectura "Les escriptores i la mort" a la LLibreria Pròleg ( C/. Sant Pere més Alt, 46). La primera trobada será el dia 18/12 a les 19:00h, i es parlarà del llibre Morir, una vida de Cory Taylor. L'activitat es farà el tercer dimecres de cada mes!Us hi esperem!!  

  03-12-2019

 • La Comissió de Cultura del COPC abordarà els dos grans temes tabú de la societat contemporània, la mort i l’eutanàsia, els dies 29 i 30 de novembre.

  La Comissió de Cultura del COPC aborda els grans temes tabú a la presentació del llibre Morir, de Cory Taylor, i al teatrefòrum amb Celebraré mi muerte d’Alberto San Juan i el Dr. Hourmann.  Les dues cites són a Reus, els dies 29 i 30 de novembre, a les 19 h la llibreria Galatea i a les 21 h al Teatre Bartrina, respectivament. Aquestes activitats es fan amb la participació de DMD-CAT. Més info en aquest link.

  26-11-2019

 • CONCESSIÓ DEL PREMI SALVADOR PÁNIKER A L'AURORA FERRER VALLÉS PEL SEU TREBALL FI DE GRAU "CAMPANYA DE DIFUSIÓ DEL DVA"

  Dimecres vinent, 27 de noviembre, a les 18:00h, a la sala Polivalent de l'Edifici de la Teneria  (Pl- del Rei,15, Igualada) atorgarem el premi Salvador Pàniker 2019, a l' Aura Ferrer Vallès (alumna d'infermeria de la UdL, extensió Igualada) pel seu treball de Fi de Grau "Campanya de difusió del DVA". Serà un acte obert, on la Isabel Alonso, presidenta de DMD-CAT, farà una xerrada sobre el dret a morir dignament.  

  25-11-2019

 • PUNT D'INFORMACIÓ A VALLS

  El dia 4 de novembre i tots els primers dilluns de cada mes de 17 a 19 h.DMD obrirà un espai d'atenció a la ciutadania a: Vallsgenera. Carretera del Pla 37 A Valls  

  08-11-2019

 • Parlem per decidir fins al final: el Document de Voluntats Anticipades (DVA)

  El proper 13 de novembre, a las 18,00 h tindrà lloc una xerrada a càrrec de l’Isabel Alonso, Presidenta de l’Asociació DMD Cat. Us esperem a Aula Ronda, carrer Sant Pere més Alt, 59 bis, Barcelona.  

  07-11-2019

 • Curtmetratge: "La dama y la muerte"

  El proper dimecres 13 de novembre, a les 19,00 h, es projectarà el curtmetratge d'animació "La dama i la mort" a les instal·lacions de Centre Civic de al Barri Vell de Girona.A continuació tindrà lloc la presentació de l'Associació Dret a Morir Dignament DMD-Cat) i una sessió informativa sobre el DVA (Document de Voluntats Anticipades).Esperem la vostra assistència i participació en el debat final amb torn obert de paraula.

  07-11-2019

 • Sessió informativa: El DVA (Document de Voluntats Anticipades)

  El próximo día 12 de noviembre, a las 19,30 h, en el salón social de La Barretina Vermella, en Malgrat de Mar, tendrá lugar una sesión informativa sobre el DVA (Documento de Voluntades Anticipadas) a cargo de Isabel Alonso Dávila, Presidenta de la Asociación DMD Cat. Esperamos vuestra asistencia.  

  07-11-2019

 • Xerrada: "El dret a morir dignament. Un dret humà"

  El proper dia 8 de novembre, a les 18,30 h, a les instal·lacions de la Biblioteca Ventura Gassol de Calafell, es realitzarà una xerrada per part de l'Associació Dret a Morir Dignament (DMD-CAT) sobre el tema: "El dret a morir dignament. Un dret humà ". Us esperem.

  07-11-2019

 • Taula Rodona a la Universitat de Barcelona

  El passat 31 d’octubre va tenir lloc la taula rodona sobre Els drets al final de la vida en el moment actual. Una visió multidisciplinària, a l’Aula Magna de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona, oberta als alumnes de la Universitat de l’Experiència i organitzada per DMD-CAT. Hi van participar Albert Royes Qui, doctor en Filosofia, Joan Ridao Martin,  doctor en Ciència Política i de l'Administració, Marc Antoni Broggi i Trias, cirurgià, Glòria Cantarell Barella, metgessa de cures pal·liatives i Isabel Alonso Dávila, catedràtica d'història d'Institut.  Podeu seguir les intervencions en aquest enllaç    

  05-11-2019

 • REUNIÓ DMD AMB MINISTRA DE SANITAT

  Dimarts, 8 d’octubre, va tenir lloc una reunió de DMD-Catalunya amb la Ministra de Salut, María Luisa Carcedo. Van assistir també, entre d’altres, Carmen Andrés i Lídia Guinart, candidates Congreso pel PSC; Assumpta Escarp i Eva Granados, diputades pel PSC al Parlament, i Marga Marí-Klose, regidora de l'Ajuntament de BCN. Per part de DMD hi van participar Isabel Alonso, Glòria Cantarell, Teresa Muñoz i Xavier Gol. Si voleu llegir mes cliqueu l’enllaç

  10-10-2019