Tenir l'oportunitat de ser jo l'únic en decidir com i quan vull finalitzar la meva vida, si aquesta no té la qualitat que jo desitjo.

Actualitat

 • Cinefòrum: "Mar adentro" de Alejandro Amenábar

  Demà, dimarts, 16 d'octubre, a les 18 hores, a l'auditori del Centre cívic Urgell, cinefòrum: "Mar adentro" de Alejandro Amenábar. Col·loqui conduït per Isabel Alonso, presidenta de Dret a Morir Dignament. Amb la presència de Gené Gordó. Un dels personatges del film està inspirat en ella. Us hi esperem!!!!!

  15-10-2018

 • Xerrada "Decidir la pròpia mort: Xirinacs, Sampedro..."

  El dia 26 de setembre vam fer la xerrada "Decidir la pròpia mort: Xirinacs, Sampedro...", a càrrec de la Isabel Alonso (presidenta de DMD-CAT) i el Joan Parés (voluntari de DMD-CAT), al Club Muntanyenc de Sant Cugat del Vallés, amb un gran èxit de participació i assistència. Si no vau poder assistir i voleu veure la xerrada ho podeu fer mitjançant aquest enllaç. https://youtu.be/m6Nm3hRxxhw  

  01-10-2018

 • Conveni de col·laboració amb el Col·legi d'Infermers i Infermeres de Barcelona

  El Col·legi Oficial d'Infermers i Infermeres i l'entitat Dret a Morir Dignament han signat un conveni de col·laboració per vincular-se a promoure la cultura de la mort digna.  https://www.coib.cat/ca-es/sala-de-premsa/noticies-del-col-legi/el-coib-dmd-cat-uneixen-esforcos-per-potenciar-el-coneixement-la-formacio-de-les-infermeres-vinculades-als-processos-de-final-de-vida.html?utm_campaign=influeixes-165&utm_medium=email&utm_source=acumbamail

  26-09-2018

 • Nou punt d'informació al Clot (Barcelona)

  Tenim un nou punt d'informació al barri del Clot. Ens podeu trobar tots els dimecres de 12.00h a 13.00h al Centre Cultural La Farinera (Gran Via de les Corts Catalanes, 837, Barcelona).

  14-09-2018

 • Exposició La mort, digna i il·lustrada

  L' exposició "La mort, digna i il.il·lustrada" arriba a Barcelona (Centre Cívic Urgell) amb la participació de l’Ajuntament de Barcelona: tinença d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Institut Municipal d’Educació (IMEB) i Centre Cívic Urgell. Taula Rodona. Intervenen: Jaume Asens, Miquel Angel Essomba, Xavi Ramiro, Cristina Vallés, Nani Hidalgo, Isabel Alonso. Acompanyeu-nos el dia de la inauguració: dijous, 20 de setembre a les 19,30.

  10-09-2018

 • Un enfermo de ELA rechaza la eutanasia; el marido de una fallecida la defiende. Entrevista a Albert Rey, voluntari de DMD-CAT

  El Periódico. Un enfermo de ELA rechaza la eutanasia; el marido de una fallecida la defiende. Jacint Vila, enfermo de Esclerosis Laterla: "me siento un privilegiado, quejarme sería injusto". Albert Rey, que perdió a su mujer por esta enfermedad: "Nadie tiene derecho a imponer su forma de ver la muerte".

  06-09-2018

 • Mor Anna Maria Martí, voluntària de DMD-CAT

  La nostra companya Anna Maria Martí, voluntària de DMD-CAT durant molts anys, va morir ahir. Sempre recordarem la seva feina meticulosa que ha deixat una empremta a la nostra associació que ens servirà per no oblidar-la mai. El comiat serà al nou tanatori de Sancho Àvila, avui dimecres al matí. La cerimonia s'oficiarà avui a les 16.15h.

  05-09-2018

 • La Dignitat

  Aquesta setmana ha començat el rodatge del curt "La dignitat", dirigit pel David González, a l'Hospitalet de Llobregat. Alguns voluntaris i voluntàries de DMD hi participen d'extras!!!!!

  10-08-2018

 • Sant Cugat, quarta ciutat amb més registres de documents de voluntats anticipades

  Cugat.cat. Sant Cugat, quarta ciutat amb més registres de documents de voluntats anticipades. Més de 1.100 santcugatencs han registrat les seves últimes voluntats en cas de malaltia. Entrevista a la Consol Farràs, coordinadora de DMD- Sant Cugat.    

  01-08-2018

 • Nou punt d'informació DMD-CAT Sitges

  Des del dia 2 de juny tenim obert el punt d'informació a Sitges. Ens trobareu tots els dilluns (no festius) de 18h a 20.00h (juliol i agost inclosos) a l'associació Gay Sitges Link (C/. Joan Tarrida, 1, 1º2ª). 

  13-07-2018

 • La mort digna i il·lustrada

  De l'11 de juliol al 13 de setembre. Centre Cultural La Bòbila. Hospitalet de Llobregat.

  10-07-2018