TENIR L'OPORTUNITAT DE SER JO L'ÚNIC EN DECIDIR COM I QUAN VULL FINALITZAR LA MEVA VIDA, SI AQUESTA NO TÉ LA QUALITAT QUE JO DESITJO.

Actualitat    
 
 
Noticia d'avui.- 20/01/2017 
 
L'Associació pel Dret a Morir Dignament (DMD-Catalunya) celebra el registre de la Proposta per a presentar a la Mesa del Congrés dels Diputats la Proposició de llei de reforma de la LLei Orgànica 10/1995, de 23 de novembre, del Codi Penal, de la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi amb les signatures de JxSí, PSC, CSQP i CUP-CC. En l'apartat d'incidència política podeu consultar el document de Proposta de LLei. 
 
19/01.- El dimecres es va registrar el projecte de Llei Orgànica sobre l'eutanàsia que van presentar el Grup Parlamentari Unidos Podemos (UP). En l'apartat d'incidència política podeu consultar el document de Proposta de Llei.   
 
Ja teniu disponible el calendari de xerrades i conferències del mes de gener. Us recordem que el dia 21 hi ha una xerrada a la Masia la Batllia (amb una sessió prèvia de meditació i tai chí). 
 
El Grup d'Educació de DMD-CAT ha elaborat materials per treballar a l'aula. Els podeu consultar a l'apartat comissions de treball.
 
DMD-CAT ja forma part del Consell de la Gent Gran de la Ciutat de Barcelona. El 12 de gener, ens van donar la benvinguda al Plenari del Consell Assesor. A la fotografia: Teresa Muñoz (Coordinadora del Grup de Salut de DMD-CAT), Isabel Alonso (Presidenta de DMD-CAT) i Joan Martínez León (Vicepresident del Consell).
 
 
 
  
Grups DMD-CAT     
  
DMD-GRUP BARCELONA  
 
13/01.- El Grup d'Educació va realitzar una activitat amb l'alumnat de quart d'ESO de l'IES Callis de Vic, que va tenir com a professor convidat al David Gallardo. 
L'activitat, que va tenir molt bona acollida entre els alumnes, la van portar a terme la Nani Hidalgo, Coordinadora del Grup d'Educació i la Isabel Alonso, Presidenta de DMD-CAT. 
 
DMD-GRUP GIRONA 
 
 DMD-GRUP LLEIDA
 
La intervenció de la nostra Coordinadora del Grup de LLeida DMD-CAT, Concepció Canut, al programa Igual que jo.