TENIR L'OPORTUNITAT DE SER JO L'ÚNIC EN DECIDIR COM I QUAN VULL FINALITZAR LA MEVA VIDA,SI AQUESTA NO TE LA QUALITAT QUE JO DESITJO.

 

 
Actualitat  
  
Ja teniu disponible el calendari de xerrades i conferències del mes de desembre
 
 
El CanalBlau ha recollit en un vídeo la participació de la Isabel Alonso, presidenta de DMD-CAT, en la Jornada sobre el Testament Vital i la Mort Digna que va tenir lloc al Casal Municipal de la Gent Gran de Les Roquetes.  
 
 
En el nostre apartat Articles sobre la Mort Digna, podeu consultar la noticia del Público "El debate sobre la "muerte digna" llega al Congreso". (01/12/2016) 
 
Ja teniu disponible un breu resum de la Jornada Municipalista del dia 2 de novembre, que va tenir lloc al Col·legi de Periodistes de Barcelona. També podeu visionar el vídeo de l'acte final de la Jornada Municipalista. 
 
La nostra presidenta, Isabel Alonso, acompanyada del nostre col·laborador i soci Peter Warren, ha estat  al Parlament d'Edimburg en reunions amb Clare Haughey (Member of the Scottish Parlam), James Dornan (Glasgow Cathcart), membres de "Friends at the End" i de "Right to Die Europe" per tractar diferents temes relatius a  la mort digna, un dret humà. 
 
 
  
 

 

En el nostre apartat Videoteca podeu visionar el curtmetratge "La Dama y la Muerte". Us ho recomanem!