TENIR L'OPORTUNITAT DE SER JO L'ÚNIC EN DECIDIR COM I QUAN VULL FINALITZAR LA MEVA VIDA, SI AQUESTA NO TÉ LA QUALITAT QUE JO DESITJO.


ACTUALITAT DMD-CAT   
 
27/02.- Unes 160 persones van assistir a la Taula Rodona de Partits Polítics: La despenalització de l'eutanàsia el dia 24 de febrer a l'espai Francesca Bonnemaison de Barcelona. 
 
 
 
 
 

 Grup d'incidència política
 
21/03.- Emotiva defensa de la Marta Sibina de la LLei d'Eutanàsia de Podemos. La diputada del PSOE es dirigeix al PSOE demanant que expliqui perquè no aprova debatre el seu projecte legal. 
24/02.- Ja podeu veure les fotos i el video de la Taula Rodona de partits polítics: La despenalització de l'eutanàsia, que va tenir lloc a l'espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.
13/02.- Isabel Alonso, presidenta de DMD-CAT, i Xavier Gol, Coordinador del Grup d'Incidència Política, han tingut una reunió a la nostra seu amb la Diputada del PSC per Barcelona al Congrés dels Diputats, Lidia Guinart Moreno. Li donem les gràcies per la seva visita. 
 
 
27/01.- En l'apartat d' incidència política podeu accedir al link del Canal del Parlament per visionar la votació de la moció a la interpel·lació al Govern sobre el dret a morir dignament. També podeu consultar el text (encara pendent de correcció i revisió) de dita votació. 
 
20/01.- En l'apartat d'incidència política podeu consultar els documents de Proposta de LLei de reforma de Llei Orgànica, de 23 de novembre, del Codi Penal, de la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi. 

Grup d'Educació
 
Per segon any consecutiu, juntament amb la Universitat de Lleida, convoquem el Premi Salvador Pàniker. Ja teniu disponibles les bases de la convocatòria.
El Grup d'Educació de DMD-CAT ha elaborat materials per treballar a l'aula. Els podeu consultar a l'apartat grups de treball.  
 

 DMD als mitjans
 
02/03.-La Vanguardia. "Eutanasia, empieza el debate" Amb la intervenció de la Isabel Alonso, Presidenta de DMD-CAT i la Núria Vera, filla de la Montserrat Voltà, que va reclamar morir sense patiment mitjançant una carta a la Vanguardia. 
 
24/02.-TV3. Isabel Alonso, Presidenta de DMD-CAT; Marcos Hourmann, primer condemnat a Espanya per eutanàsia; Núria Terribas, jurista especialitzada en bioètica i Núria Vera, familiar de persona afectada, parlaran de la despenalització de l'eutanàsia al programa ELS MATINS DE TV3.  

Xerrades i conferències   
 
23/03.- "La libertad a final de la vida, a debate". El dijous 23 de marzo, a las 19:30h, en l' espai Ajoblanco. 
  
Ja teniu disponible el calendari de xerrades i conferències del mes de març.
 Grups DMD-CAT  
DMD-GRUP GIRONA 
 DMD-GRUP LLEIDA 
03/03.- La intervenció de la nostra Coordinadora del Grup de LLeida DMD-CAT, Concepció Canut, al programa Lleida al Dia